Våra tjänster

Individuella samtal och handlingsplan

Vi samarbetar med ett team av erfarna coacher som hjälper dig hitta vägen vidare från där du är nu, till dit du vill vara. En coach ger dig stöd och motivation genom individuella samtal. Tillsammans med coachen tas en individuellt anpassad handlingsplan fram där man kartlägger utgångsläget, formulerar dina långsiktiga mål och sätter upp delmål. Coachen följer dig under din tid hos oss och handlingsplanen utgår ifrån dina förutsättningar, intressen och behov.

Aktiviteter

Vi erbjuder friskvårdande, kompetenshöjande, självutvecklande och arbetsinriktad aktiviteter. Tillsammans med din coach görs en aktivitetsplan och tanken är att det ska hjälpa dig till förändring och se dina möjligheter på ett nytt sätt. Exempel på aktiviteter kan vara samtal i grupp, social samvaro genom gemensam fika, film och kulturbesök, webbdesign, naturvandringar, yoga, dansterapi med rörelse, bild, musik och ord, träning på gym, simning, starta eget kurs och göra affärsplan, hjälp med CV, personligt brev och intervju vid söka jobb.

Nätverk

Du får tillgång till vårt nätverk av specialister, föreningar och företag. Vi har kunskap om hur arbetsmarknaden fungerar och kan organisera studiebesök samt hjälpa till med CV och personligt brev, praktik eller att göra en affärsplan med möjlighet att söka starta eget bidrag under 6 månader hos Arbetsförmedlingen. Du får även möjligheten att praktisera på nya och spännande företag inom en rad spännande branscher.

Föreläsningar

I förebyggande syfte föreläser vi för ungdomar och vuxna om spelberoende. De som föreläser har själva varit fast i spelberoende och tagit sig ur det. Vi vänder oss till skolor, sociala institutioner, kommunala verksamheter, men även till näringslivet. Alla våra föreläsningar är kostnadsfria.

Bild: Föreläsning för Haninge kommun och föreningen Länkarna.

Stödgrupper

Spelberoende drabbar inte bara den som spelar, utan även de närmaste. De anhöriga har idag få ställen att vända sig till för att kunna dela sin maktlöshet med varandra. Vi erbjuder stödgrupper för anhöriga till spelare, där man träffas under några timmar och delar med sig av varandra.

På våra möten kommer vi att bjuda in föreläsare, behandlingsterapeuter som jobbar med spelberoende frågor. Alla är välkommna och det kostar givetvis ingenting.

Läs mer om våra stödgrupper här: http://revansch.se/anhorighetsgrupper/

Revansch För Unga Spelberoende © 2021

Revansch är en ideell förening och är politiskt och religiöst obunden.